Våra kompetenser

Våra erfarna medier tar emot dina frågor om arbete, karriär, hälsa, relationer eller annat som du vill prata om.
Hand holding tarot card with candlelight on the darkness background for Astrology Occult Magic illustration / Magic Spiritual Horoscopes and Palm reading fortune teller concept

Vad är medial vägledning

Vår världsbild bygger på att det finns något utöver det materiella och fysiska. Man kan kalla det ”det andliga”, ”andra sidan” eller ”Spirit world”. Det betyder också att vi tänker oss en fortsättning efter döden och en viss möjlighet att kommunicera med de som har lämnat det jordiska livet.

Medial vägledning innebär att mediet kan öppna sitt sinne och även uppfatta en del av den andliga verkligheten. När du söker vägledning hos oss är det den förmågan att uppfatta även det som ligger utanför den vanliga verkligheten som vi använder oavsett om vi använder hjälpmedel av olika slag som t ex Tarotkort eller Änglakort.

Våra vägledare kan hjälpa dig att se olika möjligheter, ge prognoser och råd i valsituationer men de kan inte fatta beslut åt dig. 

När du hör av dig till oss kan du känna dig trygg med att våra medier har goda kunskaper och kan använda sin mediala förmåga på flera olika sätt. Att kontakta oss är både enkelt, bekvämt och du kan alltid få tag på oss var du än befinner dig. 

Vi talar flera språk

Suomalainen Viola och Marianne talar finska.

English Anne and Annahelena speak English.

Deutsch Johanna speaks German

Ελληνικά Anne speaks Greek

Medial Tarotläsning

Exempel på bra frågeställningar om t ex relationer eller arbete är:

  • Hur ser situationen ut
  • Hur kan den här situationen utvecklas
  • Hur kan jag hantera det här
  • Vad är viktigt just nu
  • Finns det möjligheter att
  • Hur ser min roll ut i det hela
  • Kan man se något mer
  • Vad är viktigt i vår relation
  • Finns det andra möjligheter
  • Kan man förtydliga något om

Mental Coaching

Annahelena är mental coach, hon hjälper dig att komma vidare i livets olika skeden. 

Hälso- och livscoach

Assertiveness coach

Assertiveness coaching syftar till att stärka ditt självförtroende och förmåga att framföra din åsikter och tankar. Du kan tala med Anne om det.

Samtalsterapi/psykosyntes

Psykosyntesen syftar till att skapa medvetenhet, en större helhet och mening. Det gör den genom att ge verktyg för självförverkligande så att vi i högre grad kan förstå oss själva och även andra och därigenom förmå att styra över våra liv på ett bättre sätt.
Marianne är utbildad inom psykosyntesterapi

Vår socionom

Leyla är socionom och har lång erfarenhet av familjefrågor

Sorgbearbetning

Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster. Millan är certifierad handledare i sorgbearbetning.

Healing

Det finns många olika healingtekniker, reiki kanske den mest kända metoden. Healing är inte beroende av att man möts personligen, det fungerar även om man befinner sig på avstånd. Healing är en läkande och helande energi som passar för alla. Våra medier Karin, Anne, Johanna, Marianne, Terri, Viola, Helena och Annahelena arbetar med healing.

Drömtolkning

Pamela är drömanalytiker och hjälper dig att tolka dina drömmar. Att få hjälp att tolka sina drömmar, är en bra väg till självinsikt. Nattens drömmar kan också ge oss inspiration och information till vårt vardagsliv.

Djurkommunikation

Har du frågor om dina husdjur då kan Annahelena bistå med råd. Hennes specialitet är hästar men alla husdjur ligger henne varmt om hjärtat.

Homeopati

Helena är vår homeopat och kan ge dig råd om homeopatisk behandling.

Ayurvedisk hälsorådgivning

Är du intresserad av Ayurvedisk hälsa kan Harriet ge dig förslag på örter och kost som passar för dig.

Angel practioner

Anne ger dig vägledning med hjälp av änglarna.SBF (Soul Body Fusion) och Energibalansering

Borttappade saker

Många har frågor om borttappade saker och ibland har Leyla hjälpt till att finna det som var borta.

Rulla till toppen