Välkommen till oss

[layerslider id=”1″]

Vendela“Hos oss finner du bra medier för telefonrådgivning, medier som jag själv har valt eftersom jag litar på dem och varmt kan rekommendera dem. Vi på Vendelas Telefonbyrå har alla samma önskan att hjälpa våra medmänniskor och vill använda våra gåvor på bästa sätt.” Vendela Cederholm

Tel 0939 114 70 17

20 kr/min

Medier/rådgivare som kan ta ditt samtal just nu: [getAvailableAgents]

Har du en livsåskådning som bejakar att livet är mer än det fysiska och det materiella? Kan du tänka dig att det finns något efter döden? Om du söker medial rådgivning har du hittat rätt. De medier som tjänstgör på telefonbyrån använder sin mediala förmåga under samtalet för att möta dina behov på bästa sätt, de är seriösa och har som mål att vara till hjälp för dig som ringer. Under livets olika skeenden kan vi alla möta motgångar och svårigheter. Vi kan fastna i destruktiva mönster, hamna i kriser, drabbas av prövningar och sorg. Även om vi har vänner och familj runt oss som stöd kan det vara givande att söka vägledning och råd från någon utomstående.

Du kan känna dig trygg när du ringer till oss, våra vägledare har tystnadsplikt och vi följer Etiska rådets riktlinjer för betalsamtal. Kostnaden kommer på din telefonräkning och kostar 20 kronor per minut. Debiteringen börjar när du har fått kontakt med mediet.

Våra medier/öppettider

Våra medier

Våra vägledare kan hjälpa dig att se olika möjligheter, ge prognoser och råd i valsituationer men de kan inte ta beslut åt dig. Vi litar till alla människors inneboende kraft och förmåga att påverka och styra sin framtid. Hos oss möts du av värme och respekt.

Tel 0939 114 70 17

se fi gb Johanna

Medier/ som kan ta ditt samtal just nu: [getAvailableAgents]

Schema

Dagens datum 2020-04-04


4 april, 2020
 • 4 april, 2020

  Anne
  Börjar: Kl. 09:00 Slutar: Kl. 12:00


 • 4 april, 2020

  Marianne
  Börjar: Kl. 12:00 Slutar: Kl. 14:00


 • 4 april, 2020

  Terri
  Börjar: Kl. 13:00 Slutar: Kl. 16:00


 • 4 april, 2020

  Leyla
  Börjar: Kl. 16:00 Slutar: Kl. 18:00


 • 4 april, 2020

  Terri
  Börjar: Kl. 18:30 Slutar: Kl. 20:00


Klicka på namnen för att läsa om våra medier

Terri Anknytning 75 är inte tillgänglig just nu.

“I mitt arbete som medium är det oerhört viktigt med respekt och ödmjukhet, för både klienterna och inte minst för andevärlden” Terri arbetar med medial rådgivning; kontakt med anförvanter, råd och vägledning i din nuvarande situation. Förutom medialiteten har hon healing- regressioner som en del i sitt arbete.

Karin Anknytning 45

Karin kan ge dig råd och vägledning i din nuvarande livssituation. I sitt arbete som medium tar hon hjälp av anförvanter och hon får ofta får information /visdomsord genom personens skyddsängel/andliga vägledare. Hon kan hjälpa dig att se vilken väg i livet som är mest lämplig för att du ska utvecklas i harmoni och glädje. Karin arbetar på ett ödmjukt och kärleksfullt sätt vilket får dig att känna dig trygg och omhändertagen.

Marianne Anknytning 35 är inte tillgänglig just nu.

Ibland kan ryggsäcken bli för tung, dalen för djup, berget omöjligt att bestiga och vägskälet framför gör det svårt att välja.Tack vare sin mediala gåva och starka intuition, sin utbildning i psykosyntes och healing kan Marianne hjälpa dig att se nya möjligheter, andra lösningar och hitta verktyg för att kunna hantera livets olika problem och ta fram glädjen i livet. Marianne talar finska och svenska.

Susanne Anknytning 25 är inte tillgänglig just nu.

Susanne kan med hjälp av sin medialitet och genom kontakt med nära och kära på andra sidan ge dig vägledning. Du kan få budskap och hälsningar, guidning och råd samt hjälp att bryta gamla invanda mönster. Hon ger dig verktyg att följa din intuition så att du kan hitta din egen väg, något som kan vara till hjälp vid livets prövningar och vägval. Susanne jobbar på ett ödmjukt och respektfullt sätt och vill att du ska kunna känna dig trygg, hon kan även använda sig av tarot- och änglakort under samtalet.

Harriet Anknytning 15 är inte tillgänglig just nu.

Harriet erbjuder medial rådgivning via kontakt med andevärlden och en stark intuition. Hon kan hjälpa dig hitta nya sätt att se och andra vägar att gå om du känner att du har fastnat i livet och inte kommer vidare. Du kan få råd om livsfrågor som hälsa, kärlek, relationer och arbete och hennes bemötande är varmt och empatiskt i er kontakt. Hon kan även få förmånen att framföra hälsningar, budskap eller andliga gåvor från dina nära och kära på andra sidan. I arbetet kan hon också använda tarotkort som ett hjälpmedel. Harriet har en lång bakgrund inom hälsa och är utbildad ayurvedisk hälsorådgivare.

[getSonja] Anknytning 80

Sonja använder sin medialitet för att vägleda dig på ett positivt och tryggt sätt, med bland annat Tarotkort som hjälpmedel. Hon förmedlar kontakt med anförvanter och även med husdjur på andra sidan. Sonja har hjälpt till att hitta bortsprungna djur och hon har också gett ledtrådar till försvunna personer.

Johanna Anknytning 70 är inte tillgänglig just nu.

Johanna erbjuder dig medial och intuitiv rådgivning och i arbetet använder hon sig av symbolkort, tarot och pendel. Hon kan hjälpa dig att bryta och förändra gamla mönster, hitta nya fungerande och att finna dina egna svar. Johanna har förutom medialiteten även hälsa, friskvård och healing som en del i sin bakgrund. Hon kan ta emot samtal på svenska och tyska.

Eva Anknytning 10 är inte tillgänglig just nu.

Eva brinner för det hon gör och tar emot alla samtal med stor respekt. Du kan ringa till henne för att få dina funderingar och frågor besvarade och som medium kan hon få glädjen att förmedla kontakt med nära och kära på andra sidan. Eva har healingutbildning och kan även ge dig ledtrådar för att hitta borttappade föremål.

Laila Anknytning 65

Laila erbjuder dig medial vägledning, både när det gäller förmedling av budskap från den andliga sfären och vägledande hjälp i vardagliga frågor, också i frågor som berör husdjur. Hon är certifierat medium, och arbetar även med healing och djurkommunikation.

Viola Anknytning 20 är inte tillgänglig just nu.

Viola erbjuder medial rådgivning via kontakt med andevärlden och kan ge dig råd vare sig det handlar om relationer, ekonomi, hälsa eller arbete. Hon kan få förmånen att framföra hälsningar och budskap från dina nära och kära på andra sidan. Hon använder sig bland annat av tarotkort och symbolkort som hjälpmedel i sitt arbete. Viola har förutom sin mediumutbildning även utbildat sig inom healing. Talar svenska och finska.

Elisabet Anknytning 30 är inte tillgänglig just nu.

Elisabet är engagerad i att försöka hjälpa människor och vill gärna ge dig stöd i livets alla frågor. Hon kan hjälpa dig att belysa alternativa vägar och ingen fråga är för liten att ta upp. I sitt arbete använder hon sig av symbolkort, tarot, en stark intuition och medialitet samt ibland även pendel. Som medium kan Elisabet få förmånen att framföra hälsningar och budskap från nära och kära på andra sidan.

Kontantkort

Vendelas Telefonbyrå
Tel 0939 304 01 17

20 kr/min

Om du har kontantkort kan du ringa numret ovan. Gäller i nuläget bara kontantkort från Comviq och Tele2. Samtalet kostar 20 kronor per minut. Tyvärr kan Tele2 och Comviq inte erbjuda tjänsten som gör att du bara betalar när du får kontakt med oss. Du debiteras från start. Kontrollera att det finns någon som kan ta emot ditt samtal innan du ringer.

Medier/rådgivare som kan ta ditt samtal just nu: [getAvailableAgents]

Faktura

Vendelas Telefonbyrå
Tel 08 505 236 40

En faktura skickas till dig (med diskret avsändare) efter samtalet med 20 dagars betalningstid. Samtalet kostar 20 kronor per minut och en fakturaavgift på 29 kronor tillkommer. Minsta debitering är 5 min.

Obs! Om du ringer från ett företagsabonnemang (t ex din tjänstetelefon) kommer fakturan till företaget som mobilen är registrerad på.

Medier/rådgivare som kan ta ditt samtal just nu: [getAvailableAgents]

Boka en tid

Vilken tid passar dig?

30 minuter 500 kr

Vill du i förväg boka en tid kan du göra det här. Samtalet varar 30 minuter och kostar 500 kronor. Du betalar enkelt och säkert med ditt kontokort. Skriv vilken dag och tid som passar dig bäst så får du ett meddelande från vår kundtjänst som ger dig vidare information. Vi kan ge dig en tid redan nästa vardag. Klicka på den gula knappen för att gå vidare.

 

Kundtjänst

Samtalet kostar 20 kronor per minut, kostnaden kommer på din telefonräkning tel 0939 1147017

Du betalar bara för din samtalstid. Debiteringen för samtalet startar när du får kontakt med mediet. (gäller ej kontantkortsnumret 0939  3040117 då den tjänsten inte finns hos Comviq och Tele2)

Vill du ha en faktura ringer du 08 50523640 då skickas fakturan till dig (med diskret avsändare) efter samtalet med 20 dagars betalningstid. Samtalet kostar 20 kronor per minut, fakturaavgiften är 29 kronor.Minsta debitering är 5 min. Obs! Om du ringer från ett företagsabonnemang (t ex din tjänstetelefon) kommer fakturan till företaget som mobilen är registrerad på..

Från kontantkortstelefon  (gäller Comviq och Tele2) ringer du 0939-3040117  20 kronor per minut, tyvärr erbjuder de inte tjänsten som gör att du betalar först när du fått svar. Kontrollera på hemsidan att det finns någon som kan ta emot ditt samtal.

Problem att komma fram?

För att undvika att ringa och inte få något svar kan du  se om din rådgivare är upptagen i telefonen genom att klicka på namnet. Glöm inte att uppdatera sidan (tryck på F5) för att se aktuell status.  Om din rådgivare är upptagen kan du alltid boka en tid hos oss (se nedan). Du hittar våra scheman här på hemsidan.

Ringer du från annan kontantkortstelefon eller har du inte tillgång till din egen telefon?
Det är enkelt att boka en tid hos oss, se nedan.

Du kan boka en tid  för medial rådgivning här

Samtalet varar 30 minuter och kostar 500 kronor. Du betalar enkelt och säkert med ditt kontokort.
Skriv vilken dag och tid som passar dig bäst så får du ett meddelande från vår kundtjänst som ger dig vidare information. Vi kan ge dig en tid redan nästa vardag. Klicka på den gula knappen för att gå vidare.

 

Vi erbjuder inte medicinsk, juridisk, ekonomisk eller psykologisk sakkunskap. Det är viktigt att du vänder dig till sådan expertis när det behövs.

Du måste vara minst 18  år när du ringer till oss.
Max samtalstid är 50 minuter.
Kundtjänsten är öppen vardagar mellan 9 – 17.
Telefon, 08 214602
e-post,  kundtjanst@vendelastelefonbyra.se

Andra användbara telefonnummer:

 • Jourhavande präst 112
 • Nationella hjälplinjen, kostnadsfri psykologisk hjälp tel 020 220060 alla dagar 13 – 22 eller skriv och få personligt svar www.hjalplinjen.se
 • Bris, telefon 116111 för barn, 077 155050 för vuxnas frågor om barn
 • Spes, för dig som förlorat en anhörig 08 345873 alla dagar 19 – 22
 • Röda Korset, 0771 900800 alla dagar 14 – 22
 • Jourhavande kompis, Röda korset för ungdomar och barn
  Jourhavande medmänniska, 08 7021680 alla dagar 21 – 06
 • Linje 59, funderingar kring bi och homosexualitet 020 595900 eller 08 310018
  Jourhavande präst, telefon 112
 • Kvinnofridslinjen för dig som utsatts för hot och våld eller är anhörig 020 505050
 • Mind: Självmordslinjen tel 90101 eller chatt på www.mind.se, Föräldratelefonen 020 852000 vard.10 – 15, Äldretelefonen 020 222223 vard. 10 – 15

(Med reservation för ev ändringar)